Israel följer inte sina åtaganden

Jag läser här på Al-Jazeera Magazines hemsida (aljazeera.com) att Israel regelbundet bryter mot de åtaganden och avtal de har åtagit sig, säger FN:s sändebud i Palestina. Han anmärker på detta inför FN:s organ för avväpning och internationell säkerhet. Han säger också att Israel använder sig av övervåld, i ockupationen av Palestinska områden. Han kräver också att samma kommitté sätter press på Israel, så att Israel gör vad det kan för att avväpna de judiska miliser som dagligen attackerar och slår ner oskyldiga civila.

Förresten, vi inom SSU har fått respons på att vi står på de svagas sida i den här konflikten och att vi vågar höja rösten mot den olagliga Israeliska ockupationen. På tidningen Nerikes Allehandas debattsida (6/10 -06) så blir vi anklagade för att vara antisemiter av Sverigedemokraternas ungdomsförbunds (SDU) distriktsordförande i Örebro län, efter att ha deltagit på European Social Forum. Visst är det härligt när fårskallarna tar till orda?

Vi blev även anklagade för att ha varit aktiva under de kravaller som uppstod under ESF och en hel del annat. Vi ska också, enligt nämnda sverigedemokrat skänka Malmö "ett större bidrag" för reparationen efter den vandalisering som uppkom.


Snart kamrat, snart, är det morgon. Då är kapitalismens svarta natt till ända. Då, kommer vi kunna andas och leva.

/ Adam

Kommentarer
Postat av: Roberth Ström

Jaq Palestina är så svaga det får bara x antal hundratals miljoner årligen. De får sjukvård och annat av Israel gud så svaga de är. Snacka om att du och hela SSU är en samling nötter

2008-10-23 @ 12:33:17
Postat av: Adam(mod)

Och Israel får (enbart till försvaret) över 50 miljarder dollar om året. De har också rätt att få sjukvård av Israel, så jag vet inte riktigt, vart kommer hela den här turen in? Speciellt när det är israeler som orsakar de största och flesta skadorna.

2008-10-24 @ 15:28:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0