Rekommenderar

När är det rätt att bryta mot lagen?

= Proletärbella

På tal om Latte

Jag har för mig att det var den tidningen (eller iallafall någon bilaga till NA) som ska ha skrivit följande (ej citerat, bara återgett):


Jo det var så att de hade skrivit mycket om Barack Obama, eller rättare sagt, dennes fru. Det handlade någonting om hur bra politkerfruar var så bra och hur starka sådana verkade. Fru Reinfeldt var det också snack om. Så man rekommenderade sina läsare att gå till nästa sammanträde där politiker samlades och ragga satan, för att själva kunna bli sådana fruar.

Härligt va?


Fördelar med att vara kvinna (...?)

Enligt Nerikes Allehandas bilaga "Latte" (som riktar sig till kvinnor i medelåldern). Så här står det i deras mittuppslag:

"Latteredaktionen har tänkt till och kommer med ett antal förslag.

Du har bröst - det är fint!

Det är OK att sitta och kissa

Ingen begär att du ska ha kostym en varm sommardag, även omd et är bröllop.

Du kan säga 'jag orkar inte' utan att förlora prestige. (jaså, be då era läsare att säga så i hemmet, till den högt vördnadsfulle och halvgudaktiga mannen)

Du får vara arg en vecka i månaden utan anledning

Du slipper att raka dig varje dag. (så en kvinna av eran målgrupp rakar sig inte....någonstans? Proggressivt, sånt gillas)

Du kan bära snygga, dinglande örhängen.

Du kan be om hjälp med tanklocklet utan att skämmas. (jo garanterat, behöver du hjälp med en sån simpel sak som ett tanklock, då ska du skämmas, det är lite halvtragiskt)

Du kan frossa i choklad med en diffus hänvisning till menstruationscykeln 'det är så ibland'.

Du kan byta frisyr då och då. (vaddå, ska det vara en diss mot att män tappar håret eller? Lite lågt va :])

Du kan avverka 3 samtalsämnen på 1 minut.

Du har inga krav på dig att leka Ernst.

Du har ingen press på dig att vara jultomte hos grannbarnen."Jag vet inte, men är det bara jag som får lust att göra så att någon människa, med ansvar för denna text, blöder? Jag har jättesvårt att skjuta undan den tanken. Men-men. Så se nu kvinnor, ni har ju jättetur som är kvinnor, ni behöver ju inte ens raka er, vad klagar ni egentligen på?

Och vet ni en sak till. Ni har faktiskt fått en hel dag av oss. Eller iallafall en dag uppkallad efter er, inte för att den på något sätt är eran för det, men den är iallafall internationell....och kvinnodag. Nu får ni inte claima mer rättighteter, fattar ni inte att det blir synd om dom (jag rakar mig inte så ofta) som måste raka sig varje dag?

ps+off topic: heteronormen kan gå och ta sig i röven....

Proletärbella: Länge leve åttonde mars! ...rekommenderas

Yes, det fortsätter här med

Är du frekvent besökare, så har du säkert märkt att bloggen har ändrat karaktär. Ganska så massivt så. Men-men. Här är iallafall, en till YT-video som jag tycker är värd lite extra uppmärksamhet.

Det är i vanlig ordning en låt. Låten heter Obscure Alliance och framförs av melodic death metal-bandet Scar Symmetry. Lyssna och njut.

RSS 2.0