Har upptäckt ett nytt band

Tänkte jag kunde ha lite promo för dem här, liten aning alltså.

Bandets namn: Rites Of The Youth
http://www.myspace.com/ritesoftheyouth myspace-sida. Definitivt värt ett besök!

Obama och krig = ingen nämnvärd skillnad

Ja, nu så här några dagar efter valet och segerruset så kan det ju vara på sin plats att fundera på vad det amerikanska folket egentligen valde. Internationellt sett (med alla krig, och kommande krig) är det ingen nämnvärd skillnad. Ja, visst, Obama har sagt att han kan tänka sig en ganska massiv reträtt från Irak, men det innebär ingalunda att han vill kalla hem soldaterna till USA. Det alltmer försämrade säkerhetsläget i Afghanistan som har gjort att en truppförstärkning till Afghanistan är "nödvändig". Svensk trupp blir beskjuten, talibanerna blir allt starkare, terroratentat i städer som Kabul är numera vanligt förekommande.

Hela det svenska deltagandet i Afghanistan-kriget är fortfarande någonting som jag motsätter mig. Allt handlar om att mer eller mindre bli rövknullad av USA. En annan grej är ju det här med att man brukar säga att Sverige inte har varit i krig på 200-typ år. Rent tekniskt så är vi inte det längre, eftersom det är stridande förband vi har där och att de svenska förbanden är en del av ockupationsmakten. Det har till och med gått så långt att svensk trupp i ISAF-styrkan börjar använda sig av armbindlar där det står NATO på istället för en svensk flagga, ja då är det fan problem alltså. För där är vi nu, svenska soldater har faktiskt NATO-armbindlar istället för sverigeflagga.

Och sen att hela det landets ekonomi går runt på opiumförsäljning (opium: huvudingridiensen i heroin, och i stort sett olagligt i alla länder, inklusive Afghanistan) säger ju också en hel del om det misslyckande som Afghanistan-kriget är. Över 70 % av landets BNP står opiumsmugglingen för.

Jag skulle kunna skriva så mycket om Afghanistan-kriget och det misslyckande som det är, men jag har inte tid för det nu.

/ Adam


Jämställt?

Tittar för närvarande på SVT:s Debatt. För närvarande handlar diskussionen om barnomsorg och att man vill minska tiden som barn tillbringar där. Det jag reagerar lite på är att alla som gör inlägg i debatten är kvinnor. Den enda mannen som har inlägg i debatten är en moderat, som är med i den arbetsgrupp som lägger fram ett sådant förslag. Alltså, enda mannen i debatten (just den här) är en moderat. Jag tycker att det är jävligt sjukt, kunde inte SVT försöka finna åtminstånne en till. Nej, för fan, de enda som har rätt att uttala sig om sina barn (och barn i största allmänhet) är kvinnor.

Jag säger inte att dessa kvinnor i detta program inte platsar som debattörer, men jag tycker att hela jämställdshetsdebatten och idén om att män och kvinnor ska dela vårdnad och ansvar om barnen. I den här debatten så hade vi inte det, det var kvinnor, oroliga kvinnor, oroliga om sina barn, sedan fanns politikern (som i sin tur skulle vara en man) som var den som gav idén.

ps. såg nu en man till, vad dålig jag är. Nu är det två män i debatten, vilken enorm lögnare jag är...och nu har de en del i programmet som heter veckans Betnér, så då kan man säga tre styckna (jag skriver allteftersom programmet går).

Jag har redan kopierat och lagt in något som är bra skrivet...

...det här är också bra skrivet, och även i samma anda. Läs det vettja (funnet på youtube, skrivet av signaturen ramon30061982). Jag vet inte om jag bryter mot några regler eller så, men det lär ju märkas?

But if you are really sick just like then let me give you a piece of advice get some kind of description pills of a shrink or a doctor and use these in a right way. It's not about being an emo or a goth because there are enough people who are sick of life, but life can bring good things even in the darkest hours.  Poor commentGood comment


And the real slow way to die is start smoking, but hey that's a joke. Hope you can laugh about about it, must say i like smoking cigarettes.

 Poor commentGood comment

And think about it if there is a afterlife your tears will be eternal, like forever and always. Can you handle that if everyone will forget you like a vacuumcleaner eats dust and everyone be reminded like you where nothing like dust? Like WHO THE FUCK YOU"RE TALKING ABOUT? I DON"T KNOW THAT PERSON! Feel the anger within you and fight for your life

Good comment

Maybe it's better to let you know cuz i also had these thoughts, i've been for 4 years in psychiatric clinics as a drug abusing traumatized depressed schizoprenic. I also don't have family that cares about me cuz they all died or i don't know about them.
I'm standing alone in this life but i am alive and still kicking. It's really a waste suicide because people will forget you, life is not for grant it not even for me and even that i am alone, life can always get better.


I just wish people would fight for each other. Caring or loving is much more beautifull then leaving someone in grief to rott and die. Just look around, people don't even see the evil around them anymore. All this evil is the cause of suicide you dumb fucks! you should know how high the suicide rating is cuz i have seen people die this way and trust me it is far from pretty


I just don't get it, i also like goth music but you people say suicide is beautifull?
Really that's pathetic you just don't get it all this evil in the world people raping kids. childeren killing childeren you really think the cause what brings it is beautifull?


Är på valvaka

...och är väldigt trött. Klockan 0331 och jag ska till skolan imorgon (alltså idag...eerh sen). Men jag kommer överleva, säkert. Vafan, jag har tre eller fyra powerking kvar. Problemet är att jag ska köra sen, jag vet inte hur pepp jag är på det.

Jag är emot julen

Och du ska alltså inte klicka på reklamen härunder (som i skrivande stund har någt med julen att göra). Sen att den kommer den tredje november, det ska du själv få reflektera över.

Kul att läsa

...: http://www.fokus.se/2008/10/stoppa-bokbalet/

RSS 2.0