FRA-lagen kan sänkas i höst

Sex riksdagsledamöter från Folkpartiet har i veckan aviserat att om ett förslag för att avskaffa den nya FRA-lagen kommer upp så kommer de rösta för ett avskaffande. Så det passar sig nu att ta bladet från munnen? Ja hur som helst så kan vi ju konstatera att Fredrik den Stores regering håller på att falla sönder, över en fråga som de uppenbarligen inte var överrens om inom pack-alliansen. Så skulle dessa sex riksdagsledamöter rösta för förslaget om att avskaffa FRA-lagen (och givetvis att alla riksdagsledamöter från oppositionen också) så kommer lagen att falla.

Vet du, kära läsare vad det ytterligare pekar på. Att det inte var en sån enorm jordskredsseger som moderaterna och deras anhang fick under valet 2006. De fick makten med typ fyra mandats skillnad så det var ju tvunget att det skulle vara ledamöter som är lättpiskade till lydnad eller hur. Så ställer sig ett gäng folkpartister sig upp och snackar, det var ju oväntat.



För mig på jobbet så rullar det på. Det går undan nu, precis som det ska gå. Det kommer bli stålar till sist. Var så säker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0