Livet är hårt

Livet är orättvist och onödigt hårt. VARFÖR ska jag gå i skolan nästa vecka också?? Jag lovar, att det kommer börja regna då. Sen kommer det fortsätta regna tills typ mitten på juli (för då börjar mitt sommarjobb).

Jag sitter för övrigt just nu och väntar på en lektion.....som börjar om TVÅ TIMMAR!! Har jag sagt hur synd det är om mig någon gång? Men det är det iallafall, som tusan :)

                                                           ----------------------------------------------------

Vad har hänt då, som faktiskt är intressant? Jo t ex så har Obama nu förklarat sig som Demokraternas presidentkandidat till presidentvalet i USA. Det vore bra häftigt om han blev president i USA, för han är den som är mest "vänster" av de tre kanditaterna (McCain och Clinton utöver han själv alltså).

Alltså USA, hur många gånger har man inte tänkt "Ojojoj, USA är ju landet som helt är förlorat, vi kan glömma dom"? Jag har gjort det flera gånger iallafall. Men så förlorade är de inte för det finns faktiskt en socialiströrelse i USA, som har chans att bli allt större. Tänk om det skulle bli en socialistisk stat!

-------Stor parentes-------

Jag kan rekomendera följande videor, tagna på USSF (US social forum): http://youtube.com/watch?v=TrWEfAxnRp0      http://youtube.com/watch?v=TrWEfAxnRp0        http://youtube.com/watch?v=krwYkVXhH7w&feature=related      Det är taget på en man som klätt ut sig som Karl Marx och talar lite med folket.

--------Slut stor parentes----------

Det sker numera samtal om matpriserna i världen, med FN som värd. Det är nog rätt så bra, trots att jag ogillar människor som tror sig representera folk, som talar över folks huvuden (därför tycker jag om olika sociala forum, t ex USSF, World Social Forum, European Social Forum[<--som för övrigt kommer till Malmö 17-21'a september...fatta taggad jag är inför det]) mm.

Men vad jag är förvånad över, om vi ska komma tillbaka till matprissamtalen, är att våran egen jordbruksminister, Eskil Erlandsson, har sagt att EU måste sluta dumpa sina överblivna matvaror i 3:e världen, eftersom det slår ut den lokala matproduktionen, så in i tusan. Det är riktigt bra sagt. Det som förvånar mig är att uttalandet kommer från en borgare.

EU - den satans cancersvullst som nästan enbart har inneburit nackdelar för Sverige och resten av världe. EU styrs av borgare, EU är ett frihandelsprojekt, alltså det bygger på liberala idéer och har nu antagit regler där det står, att ingenting som händer i EU får inte hindra den fria handeln.

Näe, nu har jag slut på kraft i mina fingrar och i min klagar-muskel. Vi hörs kära läsare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0