Vad trött man kan vara då

Ja jag är trött kära blogg. Det var en ganska så hård dag här om dagen. Den börjar med att jag går upp 0430 och ska åka med ett tåg från tågstationen som ligger fem mil hemifrån (kl. 05:58). Jag kommer så småningom till St:ockholm (resmålet) och är där tills fyra på eftermiddagen.

Jag åker tåg tillbaka till Hallsberg (kl 17:30) och köper en studentpresent till min bror som tog studenten idag faktiskt och så skulle jag vänta på min syster som skulle komma från GBG vid 22:30. För att slå ihjäl åkte jag hem till min andra syster som bor i Örebro. Ungefär när min syster skulle åka så får jag ett SMS där det står att tåget blir försenat, oklart med hur många timmar, eftersom det var skogsbrand utmed spåret så var det lite kaosartat ungefär hela kvällen/natten.

Så jag fick spendera kvällen hemma hos min andra syster (iofs så har de en dotter på 9 mån och så skaffade ju hennes kille ett Xbox 360 så jag kunde ju sysselsätta mig utan problem). Men till sist fick jag ett SMS med "Jag är i Hallsberg kl 00:30, hämta mig då. En mycket trött Adam åkte då och gjorde det, efter att ha stannat på en nattöppen mack och köpt Coca Cola (JA jag är socialist och dricker cola.....skjut mig gärna för det).

Så vi var hemma ungefär kl. 01:15.

Så imorse så vaknade jag 06:30 för att gå på min brors student och min egen skolavslutning. Vi kan säga så här, om ni tycker att gå upp vid 04:30 så är det ännu drygare att gå upp klockan 06:30 dagen efter en SÅN dag.




Jag börjar mer och mer ogilla vissa distrikt inom SSU. Är det en bra grej? Jag menar, det finns fanimej distrikt som är höger inom SSU, som praktiskt taget har (roffat åt sig) makten inom förbundet. Vi (alltså vänster-distrikten) har bara en enda som sitter på förbundexpeditionen och det är Mattias Vepsä, som förbundssekreterare. Resten kommer bara från högerdistrikt. Och när jag skriver att högern inom SSU har "roffat" åt sig makten så menar jag, att det har de gjort. De har roffat åt sig makten, genom att kuppa. De har alltså bussat folk mellan olika KÅKar (Kommunårskonferens) för att få majoritet. Det är vad jag kallar roffa åt sig makten.

Sedan så är dom ur högerdistrikten som är så jävla otrevliga (speciellt ett distrikt som ligger någonstans i närheten av mitt resmål igår*) på kongressen förra året. De kunde liksom gå fram till en person ifrån vårt distrikt (Örebro län) och fråga helt öppet "Vilket distrikt kommer du ifrån?". Personen från vårt distrikt svarar "Örebro län", varpå personen från det* distriktet svarade "OK" och gick därifrån.

Nej, Sto.....eller det* distriktet består idel av karriärister och personer som är mer socialliberaler, än socialdemokrater!

Fan vad jag hatar all form av höger, den förstör verkligen ALLT som den är i kontakt med! VIVA EL SOCIALISMO!



Vilket spontant inlägg kära blogg. Det ska det nog bli mer av framigenom. Vi hörs / Adam

Kommentarer
Postat av: En annan SSU:are

Jag förstår vad du menar, jag är med i SSU Örebro län, och jag var ombud på kongressen, så jag vet exakt vad du menar.

2008-06-22 @ 13:32:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0