Revbenet

Det var nog inte så farligt som jag befarade. Max en spricka kunde jag tänka mig, men så farligt var det nog inte heller. Brutet tänkte jag först, men då skulle det nog göra mycket ondare än det var, men hur som helst, snart är jag i full gång på jobbet. Jag struntade i att städa på en avdelning som heter "renseriet" igår på jobbet, där man håller på att ösa träflis. Det gjorde jag inte, inte så mycket, så det ska jag göra imorgon.

Det ordnar sig med skridskor bara det blir is, eller hur var det nu?...Och angående när (förmodligen då) när Obama blir amerikansk president, så får han gärna vara lite mer konkret i sitt snack om mellanösternregionen. Han har sagt att han kan tänka sig att tala med Iran och han kan tänka sig ett trupptillbakadragande i Irak, till en viss grad. Men man behöver inte vara raketforskare att dessa trupper bara kommer flyttas till Afghanistan. Och tal med Iran har redan gjorts av Bush-administrationen. Så han får ju gärna vara lite konkretare den där Obama. Det kan komma att visa sig att han är av samma skrot och korn som GWB i mellanösternfrågorna, en (villkorslöst) Israel-älskande krigshetsare som mer än gärna går efter sina egna vinstintressen, före människors väl och ve.Kapitalism är ett helvete! Tillsammans kamrat kan vi krossa den och skicka tillbaka den till dåtiden. Morgonen gryr för ett socialistiskt samhälle, där alla har samma förutsättningar att uppfylla sig själva, där alla har samma förutsättningar för att leva och vara lyckliga. Men då behövs det någonting som vi har glömt att föra i Sverige och inom arbetarrörelsen. Klassakamp närmare bestämt. Kampen för klassen som utsugs och lider, heter det i internationalen (sången). Alltså, kampen för oss! Den kampen är livsviktig för denna jord, för oss!

Vi ses på barrikaderna / Adam


ps, det där sista var helt oväntat och oplanerat. Jag skrev det helt som det kom. Fy fan, jag är nog socialist ända in i benet ändå!

Kommentarer
Postat av: Charlie

Maha! Men det är bra att du är socialist ända in till benet. Helst ska det ju sitta i märgen också ;)

Vi ses till helgen!

/C

2008-08-05 @ 11:10:10
URL: http://wordsbyc.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0